Això si que és pescar!!! Ja en tindreu per fer un bon àpat, perquè de menjar bé de moment,.... a dieta no hi esteu pas!!! Un petó Rafa Pol, Víctor i Anna
Voleu dir que no es una truita de riu?. Si no la sabeu cuinar demaneu a Carboneras pel Rafael ( te un restaurant al passeig maritim) I a més era un navegant molt peculiar... El vàrem coneixer, al portar el Nirvana, un 31 de desembre, amb el Marc, Jose i Cia. Una abraçada. Santi
Mmmm.... peix al forn amb patates i ceba. Que me´n dius de la proposta culinària? si et falten ingredients nomès m´ho has de dir i te´ls envio per correu, eh Rafa! Apali,a cuidar-se... tot i que ja veig que ho feu. Una abraçada!!
Hola companys, Ni bonítol, ni truita de riu.... això es una MELVA, molt semblant al bonítol. Llàstima que no la pots fer en conserva i quan arrivis a destí tastar-la, es boníssima. ben segur que a aquestes hores ja l'heu paït. Apa, a veure si en l'Atlàntic pilles algun peix espasa, aquest si que es bo.
Recorda... sempre una línia a l’aigua ja saps que si hi ha picada, els carrets canten. una abraçada. EL MARINER
5 comentaris:
Caram, quin peixarrot. Si us desvieu per l'atlàntic i aneu a parar a Montréal, m'hauràs d'ensenyar a pescar...
Que tingueu una bona cuina!
Això si que és pescar!!! Ja en tindreu per fer un bon àpat, perquè de menjar bé de moment,.... a dieta no hi esteu pas!!!
Un petó Rafa
Pol, Víctor i Anna
Voleu dir que no es una truita de riu?. Si no la sabeu cuinar demaneu a Carboneras pel Rafael ( te un restaurant al passeig maritim) I a més era un navegant molt peculiar... El vàrem coneixer, al portar el Nirvana, un 31 de desembre, amb el Marc, Jose i Cia. Una abraçada. Santi
Mmmm.... peix al forn amb patates i ceba. Que me´n dius de la proposta culinària? si et falten ingredients nomès m´ho has de dir i te´ls envio per correu, eh Rafa!
Apali,a cuidar-se... tot i que ja veig que ho feu.
Una abraçada!!
Hola companys,
Ni bonítol, ni truita de riu.... això es una MELVA, molt semblant al bonítol.
Llàstima que no la pots fer en conserva i quan arrivis a destí tastar-la, es boníssima. ben segur que a aquestes hores ja l'heu paït.
Apa, a veure si en l'Atlàntic pilles algun peix espasa, aquest si que es bo.
Recorda... sempre una línia a l’aigua ja saps que si hi ha picada, els carrets canten.
una abraçada.
EL MARINER
Publica un comentari a l'entrada