diumenge, 21 de novembre del 2010

Cartagena, la ciutat.

Hem passat les darreres hores amarrats a Cartagena esperant millor previsio per seguir arumbant al sud. Avui el vent no ha donat cap treba i ha bufat amb ganes tot el dia.

Ahir dissabte va ser un gran dia, us en fare un petit resum. Un amic d'en Rai que en Pino i jo també coneixem ja que te casa a l'Escala, treballa a salvament maritim de Cartagena. Evidentment el varem trucar i ens va passar a recollir amb el seu cotxe. Ell es l' Albert Nadal (un fenomeno). Ens va portar a fer una ruta turistica per els voltants de Cartagena i vam arribar fins a la manga del mar menor, abans vam dinar tipic de la zona, un caldero de pescado que és comu na paella i on després et porten en un plat el peix bullit amb que
han fet el fumet. Boníssim.
el caldero de pescado







els tres amb el fenomeno.

 


























 La zona te uns cotrastos espectaculars, just al costat de Cartagena hi ha una zona on hi ha una acumulacio bestial de empreses petroquímiques i on abans també hi va haver una activitat minera molt forta que va acabar per malmetre tot el paisatge, els seus residus els van abocar al mar durant molt de temps i van omplir molts metres cúbics de restes. La zona es diu "Escombreras"..
Contrastos, perquè passat aquesta zona hi ha el Mar menor on tot està millor conservat, reserves naturals i és bonic.

Finalment el dia va acabar amb un concert a Cartagena de la Macy Gray, que vam gaudir de valent.
Dissabte varem aprofitar per fer reparacions varies i omplir el rebost, per poder estar a punt de marxa l'endema al matí.