dimarts, 30 de novembre del 2010

Barco: "placer y problemas"

Aquesta es frase d'un alemany que vam trobar a Palamos tot just al inici del viatge.
Hola, el temps està molt difícil. No paren de venir perturbacions desde l'atlàntic i que porten vents forts cada dos dies direcció canaries cap a 'estret. La propera brorrasca ens arriba de cara a dissabte amb vents de 35 nusos. Així que el parte continua estant d'esquenes a  seguir la navegaíó.
Aixó ha estat una mica dificil de pair, sabia que podia passar pero quan t'hi trobes tot és d'un altra color. No queda altra opció que esperar. A en Pino i a en Rai s'els hi acaben els dies i el dissabte retornaràn cap a l'empordà. Hem reconduit la situació, com no podia ser d'altra manera, resumint puc dir que l'amistat va per sobre dels problemes.
Demà sortirem per via terrestre direcció al parc de Doñana on hem contractat una passejada a cavall per la platja i el parc natural. Fins Dissabte farem ruta per arribar a Lisboa. Allà em retrobaré amb la Marta i estarem fins al dimarts. A partir d'aleshores espero tenir un millor parte per seguir la navegació.
El mal temps és molt intermitent, un dia fa sol i l'altre és del tot plujós, demà crec que toca sol.
Avui hem visitat una de les motores de salvament marítim, en Ramón, un dels mecànics ens ha fet una visita guiada i hem al.lucinat. Aquestes barques estan molt preparades, realment estàn molt equipades per resoldre emergències al mar.

Ahir vam fer una ruta amb el cotxe per als voltants de Barbate, i el que més ens va agradar va ser el Cabo de Tragfalgar, hi ha unes vistes espectaculars, us n'enllaço un afoto des d'el far.
Aixó també es terra de bestiar i cultius i despres d'haver estat també a Tarifa sense pena ni gloria, ens vam trobar amb camps molt verds i amb toros i vaques (que li diuen Retinto) que hem comprovat que és boníssima al restaurant "venta la duquesa" que si mai aneu per aquestes terres, no us podeu arribar a perdre, (gràcies de nou Gemita).
Ja per últim i em despedeixo fins d'aqui a uns dies, aqui teniu un video on anavem una mica de tort.
Fins aviat.




"peix de mar és peix, peix de riu no és res"


3 comentaris:

Milós ha dit...

Hola nois,
Ja veig que el temps us està jugant una mala passada, però "al mal tiempo bona cara" i pel què veig esteu disfrutant força de l'entorn.
Que acabeu de passar-ho bé tots tres junts i que la retrobada amb la Marta a Lisboa sigui com una segona lluna de mel!
Per cert, i fins a Canàries navegaras tot sol?
Un petonàs ben fort.
Milós

Susanna ha dit...

ei macos! ostres no defalliu!!! de ben segur el temps canviarà per millor! EL Pont el passes amb la Marta? molt bé això! serà una injecció per tornar amb més força! cuideu-vos molt! està molt bé el blog! així us podem seguir! cuideu-vos molt! una forta abraçada
Masmi

alguien ha dit...

Hola Rafa i companyia!
Felicitats per l'aventura, de la qual, el mal temps també en forma part.
Salut i bona proa!
Carles i Maica