diumenge, 21 de novembre del 2010

Etapa curta però intensa. Las Aguilas (Múrcia)

A les 5 del matí sonava el despertador d'avui, diumenge 21. Savíem que seria un dia dur, ja que la previsió continua sent ventosa. Només sortir de port hem tingut un ensurt en creuar-nos amb un mercant de dimensions considerables, gairebé se'ns menja, no l'havíem vist i ha començat a tocar unes bocines que ens han fet veure que anàvem amb rumd de colisió. Res, ens hem apartat a temps.

Al cap d'una estona el vent de component oest ha estat el protagonista de la jornada, 25 nusos per la proa que hem aguantat força bé durant 8 hores.
Aquí en teniu una petita mostra.


Almenys hem avançat unes 40 milles direcció l'Estret.  Estem a Las Aguilas, a la província de Múrcia, i just abans d'entrar a Andalusia, olé !
L'entrada al Club Nàutic (petit i deixat) ha estat espatarrant i complicada. Amarrats estem i descansarem per seguir navegant demà al matí.
Moltes gràcies a tots aquests seguidors i visitants del bloc, la veritat és que veure els vostres missatges i veure que seguiu la nostra ruta és un alegria per a nosaltres.

1 comentari:

Milós ha dit...

Me n'alegro que lo del mercant vagi quedar en un ensurt. "Oju" que per aquests un veler deu ser com una sardineta! Ja veig que us cuideu molt bé, quina pinta l'arrosset. En el pròxim video posa'n una de la Maci Gray que no se qui és.
Un petó molt fort!