divendres, 19 de novembre del 2010

Som a Cartagena

Avui a les 5 del matí hem aribat a Cartagena, era encara de nit peró no hem tingut cap problema per trobar un lloc on posar-nos gràcies també al programa de navegació Maxsea que ens situa la nostra posició sobre una cartografia marina dins de l'ordinador.

Hem tingut una molt bona navegació de Cambrils fins aquí, el vent ha estat força favorable i sobretot a les nits ens ha pujat d'intensitat, reduint les veles tot es feia més fàcil i el barco corria bastant, hem fet una mitja de uns 6,5 nusos de velocitat que es molt més del que pensava.

A més hem menjat calent, tot i el moviment del barco almenys un cop al dia menjavem calent, pure de patates, botifarres, una sopa reconfortant, truita  i sobretot café.

amarrats a Cartagena
En Pino ens deixa demà provisionalment fins al proper capde setmana, ha de retornar per motius laborals i en Rai i jo continuarem a partir del diumenge un cop hagi passat un front que portara vents forts de ponent que ens impediran fer rumb a l'estret. El trobarem a faltar pero hi ha necesitats que manen.

Us adjunto també una foto durant una calma que vam tenir al delte de l'Ebre i una d'en Rai..

foto desde la proa
en rai tapadet.


2 comentaris:

David Costa ha dit...

Molt bones Rafa i companyia,
Em sap greu que hagis llançat un mariner per la borda i només quedeu 2 tripulants, si vols baixo i us dono un cop de ma, però recorda que la última vegada que vaig navegar amb el Dehlire vaig aguantar deu segons a la bodega abans de marejarma com una sopa.
Espero que us vagi tot molt bé, ànims i una abraçada.

Milós ha dit...

Hola nois, com va per Cartagena? Ja veig que esteu ben alimentats i amb bones dosis de cafeina. Espero que tingueu vents ben favorables per creuar l'estret. Rai, molt guapo a la foto! Qualsevol et reconeix! Pino torna aviat que aquest parell sols poden ser perillosos.
Una abraçada ben forta.