dijous, 25 de novembre del 2010

Uns dies a Barbate.

Hola a tothom, finalment hem arribat a Barbate cap a les 16h. Aquest serà el port on estarem fins a reempendre la navegació rumb a les illes Canàries. Demà al vespre torna el Pino i començárem a preparar de nou elbarco per afrontar uns 6 dies de mar fins a Lanzarote.
De moment ens relaxarem i descansarem. Tenim una previsio meteorológica molt adversa per els propers dies ja que s'esta formant una borrasca molt potent que passara per sobre de les Can'aries i arribara al sud de la peninsula els propers dies, aixó vol dir vents molt forts del sud est i onades molt grans que més val no trobar-se. Així que reposarem i esperarem un bon parte per marxar.

El pas per l'estret ha estat molt bónic, la costa ja atlàntica és de un verd sorprenent i només ens ha molestat la corrent en contra que teniem, en algun tram teniem dos nusos i mig de corrent en contra.
Avui el menu ha estat boníssim, era l'hora de dinar i hem tirat la canya. Als 10 minuts teniem un barat a bord que l' hem fet al forn a la papillot.

el dinar.

la costa atlantica despres del estret.
 

el pas per l'estret
 Res més per ara, aprofitarem també aquest dies per fer una mica de turisme per la zona.
Per cert molt records a la gent de Lleida que ens segueixen. Abraçades.

"amb vent de terra el mar no mou guerra"

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Rai, estas molt guapo amb el peix a la ma...... es molt gran. Que tot surti com fins ara. Una abraçada. Teresa i Diego. Us seguim sovint.

Anònim ha dit...

Esteu fantàstics!!!! Pescaooooos!!!
Gràcies per transmetre'ns aquesta aventura. Sempre ens arrenqueu uns riures!! (com nosaltres no pasem fred...jeje)
La compartirem fins al final.
Un petonàs
Xavi, Nil & Susana

Anònim ha dit...

Hola nois,

Gracies per aclarir-nos que no podreu escriure en el blog durant la travessia. A veure si la teva xicota ens pot anar posant el corrent. Gracies per les fotos, es com si hi estiguessim nosaltres pero sense passar fred. Amb el carnet de patro de yot n'hi ha prou per poder fer la travessia? Bona sort.!! (Joan)

Anònim ha dit...

Hola campeones! Quina passada el que esteu fent! Quina meravella! aquests darrers dies tot m'ha portat cap a trovar-vos en la vostra travessa. Ahir vaig saber de vosaltres per una amiga que viu a Torroella i que us va veure al diari Empordà i em va enviar la noticia, i avui he dinat amb en Pino que demà us ve a retrobar. El dinar amb ell ha servit de despedida ja que d'una banda ell ve a seguir un tram més de la travessa i jo m'en vaig dimarts a cap a New Zealand. D'aquest viatge de casi tres mesos també n'aniré dient cosetes des del blog que m'he creat. De moment que serveixi per tenir-nos al corrent de les respectives aventures. I es que no sabia com fer-vos arribar el retall del diari on sortiu...i així que l'he penjat en el meu blog, per si el voleu veure i capturar.l'adreça és (http://mat-u-mat-u.blogspot.com/)...ep! que vagi tot super bé! que tingueu un mar i un vent favorables. Us envio una abraçada fortissima!fins aviat. Mateu

Anònim ha dit...

AIXI M'AGRADA QUE HI POSEU SENY, MOLT DE SENY. QUICOTELLA

Unknown ha dit...

Carai!!!!!
Us estan sortin admiradors (i admiradores...jejeje) per tot el territori, havera si ara el que es porta son els mariners i no els bombers...
Be fora conya, pel que llegeixo els dos ultims dos dies de navegació han estatamb poc vent...
Aquí avui ha entrat tramuntana i l'ambient es fred.
Be estan a Barbate, heu de complir latradició i com diu la canço de Chambao, ha fer un cigarret aen la playa de Barbate.....

Fins aviat.

Anònim ha dit...

Soy Josep Santacreu un amigo de pare del RAI. Os sigo desde Madrid. La primera vez que oi hablar del viaje senti una gran envidia y tambien miedo. Una cosa es salir de puerto cada dia y otra hacer un viaje a algún sitio.
Veros a través de vuestra página me hace sentir mas envidia y muchas ganas de estar con vosotros y conocer vuestras peripecias. ¡¡ Increible!!. PERO ESTOY EN UN DESPACHO en MADRID esperando una nevada y a GODOT.
Un fuerte abrazo y ánimo. Veo que os cuidais bien.

Anna Lato ha dit...

Hola Rafa i companyia!
me n'alegro que us vagi anant tot bé. Agafeu forces a Barbate i que tingueu una bona travessia. Estem al vostre costat però desde casa i sense passar fred! :-)
Abrigueu-vos i cuideu-vos!
1 petó!

miki&montse ha dit...

ei Tito!!! som el Miki i la Montse avui hem entrat al blog i hem flipat amb les experiencies que esteu vivint, feu molta enveja (pero de la sana eh) que vagi molt be tot un peto molt fort dels dos, ja t'anirem seguint!!! ciao lobo de mar

CALVIN y BOUDOU ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
stephane ha dit...

hola!!
muchos besos nimos y suerte!!
fins aviat!
stephane y sophie