Per aquesta primera etapa el menjar no és un tema que m’amoïni gaire, ja que podrem refer el nostre rebost en ports del Mediterrani, ja us passaré algun dels menús més endavant, el Pino és un cuiner excel·lent i en Rai i jo uns comensals de primera divisió.
Un factor important és sense cap mena de dubte poder pescar durant les travesses i en aquest punt haig de fer un agraïment públic al Jordi Roca i al David Guillot, que m’han deixat unes canyes de pescar molt professionals que per mi seran com joies, us ho ben prometo.
També tenim la farmaciola preparada. En Nandu Muñoz, amic, regatista, doctor i rival que gairebé sempre ens guanya a les regates, ens ha preparat tot allò imprescindible que ens hem d’endur. De nou, gràcies Nandu.
Mica en mica us aniré posant al dia, ja aniré escrivint les vivències, anècdotes i coses que em semblin interessants.
Si puc miraré de fer un petit vídeo perquè veieu com és el Dehlire.
"Amb bona mar, tothom és mariner".
1 comentari:
Molts ànims a tots tres, espero que ens veiem dissabte 13 a les 13h, i felicitats per la gran feina que heu fet al Dehlire, una forta abraçada,
Marc
Publica un comentari a l'entrada