dissabte, 27 de novembre del 2010

Ole ole ole

Doncs aquí ens teniu de nou els tres. Gràcies a les moltes reconamacions de la Gema i el Bernardo ens hem deixat caure a Sanlucar de Barrameda. Hem menjat divinament i la manzanilla és boníssima. La Gema és de Sevilla i ha estuejat molts anys per aquesta zona, actualmente viu a Terrassa.
Ja amb transport terrestre propi ens movem amb més llibertat. Després de dinar hem visitat Cadiz i ens ha agradat molt, és una ciutat gran però el centre historic "el pópulo" el tens vist en poca estona. El dia ha estat de pluja forta o constant. Continua fent molt vent.
Avui soparem de tapeo a Barbate, a "la penya flamenca" i a "el picoteo" dos llocs ja de referència per a nosaltres. Voliem sopar a "el campero" però fan vacances.
Dormirem ben plans.
Demà més turisme, i mirar de nou la previsió de la meteo.

3 comentaris:

Milós ha dit...

Hola guapos,
Queda ben clar que us sabeu cuidar de meravella. Les vostres dones poden estar ben tranquil•les que de moment feu molt bona cara! Suposo que esteu agafant forces i aneu fent coixí per la travessa que us espera fins a Canàries, oi? Disfruteu molt i molts records!
Milós

Unknown ha dit...

Campions, veig que l'aventura no nomes es marítima, es bo això, trapitjeu terra ferme que estreu molt temps sense sentir-la.
Avui hem celebrat el quart aniversari d'en Pol amb els nens de la seva classe. S'ho ha passat molt be mb la seva disfresa de Spiderman.
Res, que descanseu i disfruteu de la hospitalitat andalusa.

Un peto del teu fillol i de la familia Piera-Guillot.

VICTOR ESPARCH BOIX ha dit...

Hola nois,
Vosaltres mentre el temps no us acompanya ja sabeu com aprofitar-lo ehhhhh!!!! Esperem que pugueu continuar el viatge ben aviat i que arribeu a les canàries més o menys sobre les dates previstes.
Un petó d'en Pol per en Rafa.

Visca el Barça!!!!!!!!