dilluns, 22 de novembre del 2010

Menú d'avui

Doncs finalment la pesca ha aparegut aquest matí.
Em sembla que es un bonítol. Pensaré com cuidar-lo.
El vent encara és fort.

El que trobis a la mar, pescat o salvat, t'ho has guanyat.

5 comentaris:

Bernat ha dit...

Caram, quin peixarrot. Si us desvieu per l'atlàntic i aneu a parar a Montréal, m'hauràs d'ensenyar a pescar...
Que tingueu una bona cuina!

VICTOR ESPARH BOIX ha dit...

Això si que és pescar!!! Ja en tindreu per fer un bon àpat, perquè de menjar bé de moment,.... a dieta no hi esteu pas!!!
Un petó Rafa
Pol, Víctor i Anna

santi ha dit...

Voleu dir que no es una truita de riu?. Si no la sabeu cuinar demaneu a Carboneras pel Rafael ( te un restaurant al passeig maritim) I a més era un navegant molt peculiar... El vàrem coneixer, al portar el Nirvana, un 31 de desembre, amb el Marc, Jose i Cia. Una abraçada. Santi

Marta Comas ha dit...

Mmmm.... peix al forn amb patates i ceba. Que me´n dius de la proposta culinària? si et falten ingredients nomès m´ho has de dir i te´ls envio per correu, eh Rafa!
Apali,a cuidar-se... tot i que ja veig que ho feu.
Una abraçada!!

Anònim ha dit...

Hola companys,
Ni bonítol, ni truita de riu.... això es una MELVA, molt semblant al bonítol.
Llàstima que no la pots fer en conserva i quan arrivis a destí tastar-la, es boníssima. ben segur que a aquestes hores ja l'heu paït.
Apa, a veure si en l'Atlàntic pilles algun peix espasa, aquest si que es bo.

Recorda... sempre una línia a l’aigua ja saps que si hi ha picada, els carrets canten.
una abraçada.
EL MARINER