dimecres, 24 de novembre del 2010

Parada a Fuengirola.

Després de 30 hores de motor i gens de vent hem arribat a les 9 d´aquest matí a Fuengirola. Aquest és un lloc ben curiós està ple de jubilats anglesos, de fet la majoria dels locals són d´anglesos. A la majoria de llocs t'has de dirigir en angés ja que els hi costa entendre l'espanyol.

La navegació va ser fàcil peró molt pesada, hem fet unes 140 milles, hem passat molt de fred amb una humitat molt elevada  i  algun ruixat de tant en tant. A la nit han aparegut molts dofins que  han jugat amb el Dehlire molta estona. Fan companyia quan estàs de guardia tot sól.

Aquí a Fuengirola hem repasat de nou el barco l'hem baldejat a fons. Nosaltres estem bé, avui una mica cansats, però hem menjat molt bé i la migdiada ha estat de cine. Ara soparem algo i capa les 21h sortirem de nou per encarar l'estret de Gibraltar demà amb llum de dia.  Ens queden unes 45 milles per arribar a Algeciras i perfilarem l'estret quan és llevi el dia.  Després farem rumb per recalar a Barbate cap a la tarda.

A veure si puc penjar alguna fotode l'estret demà al matí.
Hem preguntaveu si podrem actualitzar elbloc durant la travessa. Negatiu. No podrem ja que no tindre conexio de mobil. de tota manera passare algun missatge amb l'Iridium i la Marta us en fara cinc cèntims.

Per cer ahir vam tenir la nostra tercera aventura amb la guardia civil.  La primera va ser en aigues costeres de castelló on ja de nit va apareixer una patrullera, ens va fer parar i va pujar un guardia civil a inspeccionar el barco. "buenas noches, que tengan buena tracesia" així es va acabar la història.
Quan erem amarrats a Carboneras va venir un cotxe de la guàrdia civil i ens va demanar els papers, una vegada els va tenir mirats i tot apuntat vam conversar una estoneta amb ell, li ferem la pilota i s'en va anar content.  I ja per últim ahir a la nit s'ens va apareixer una altra patrullera aquest cop de aduanes, ens van rrondar una estoneta rodejant el barco un parell de vegades, al cap de 10 minuts van marxar sense dir res.

"l'anar per mar cura de tot mal"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aupa Delhire!!!!
a un lado Europa, al otro África...
y enfrente, las américas!!

una abraçada tripu!
pere

Milós ha dit...

Bon vespre nois!
Poca feina aquests de la "benemerita", sempre emprenyant a qui no toca.
Abrigueu-vos bé i que tingueu bona travessia aquesta nit. Passa alguna foto dels dofins si pots.
Molts records.
Per cert Rafa que "l'Apañol" está que se sale! L'any vinent ja us veig jugant la Champions.
Força Barça!