dimecres, 17 de novembre del 2010

Parada a Cambrils

No he tingut gaire temps per escriure i, a més, el Wi-Fi del port no funcionava.
Dissabte a la nit vam fer nit a Palamós, els 25 nusos constants de proa va posar la primera prova al dehlire i malauradament no la va passar. Un problema amb les escotilles de proa ens feia embarcar molta aigua i dins el Dehlire tot era moll i era fatal. A Palamós vam sopar de nou amb les nostres dones i això ens va aixecar moltíssim la moral. Vam fer una reparació a les escotilles que després, i ja navegant de nou, vam comprovar que no funcionava.
Tot i així vam navegar fins dilluns al matí, quan el vent de mestral i passant el cap Salou va pujar fins als 30 nusos i vam entrar al port de Cambrils.
El mestral duraria almenys dos dies, així que ens hem posat a reparar les escotilles de manera definitiva: les canviem.
Després de trobar el model i demanar-les, dimarts al matí ens han arribat. I a les 21h les hem acabat de posar. Hem sopar molt bé i dimecres 17 nov sortirem per fer rumb cap al sud. Propera parada: Cartagena. Dos dies i mig de navegació. Esperem que tot rutlli i que no només tinguem vent de proa.

Us adjunto la foto de les escotilles noves:



Enviat des del meu iPhone.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ANIM RAFA AIXÓ NO ES RES AL COSTAT DE LA INMENSITAT DE L'ATLANTIC..., UNA ABRAÇADA MOLT FORTA.
QUICOTELLA

Milós ha dit...

Ànims nois! Me n’alegro que el problema estigui solucionat. De fet millor que us hi hagueu trobat ara que esteu prop de la costa.
Una abraçada molt forta.
Milós