dissabte, 28 de maig del 2011

Salutacions desde la Peninsula.

Ja som al vell continent !  Hem fet una paradeta a Vilamoura, una marina del Algarve Portugues. Hem arribat a les 6 del mati d' avui Dissabte 28 de Maig, he de dir que la final d' avui al vespre tambe ha determinat la nostra aturada.  Hem completat la travessa de les Açores a la peninsula en 9 dies.

Els meus super tripulants !
Els 3 primers van ser de una calma espectacular, avançavem amb el motor ja que el vent brillava per la seva absencia. Vam aprofitar per guanyar latitud Nord ja que ens entrarien vents del nord-est que ens van permetre arrumbar cap al Cap de Sant Vicente (Portugal).  Ells vents van ser forts, i com no podia ser d' altra manera hem estat 6 dies i 6 nits cenyint (dur, molt dur).



Les calmes inicials ens van permetre descansar una mica, pero feia fred. Un dia ens vam creuar amb una balena petitona, tot i que impressiona molt tenir-la tant a prop. Jo la veritat em vaig espantar i tot.
Tambe he de dir que hem estat "gafats" amb la pesca. Nomes un peixet que era la mar de bo, pero nomes un.. Haurem de practicar una miqueta mes al Mediterrani.

Estem contents, encara queda un bon tros, i no sera facil. Mirarem de tenir una bona meteo per passar l' estret ja que es un punt clau. els ultims dies ha estat bufant de llevant i aqui ja hem notat una corrent en contra considerable, aixi que tocarem fusta per tenir finalment un bon parte per avançar cap al nostre objectiu final.

El dehlire s' ha portat molt bé i el seu pilot automatic ha fet una feina memorable. Hi havia dies que gairebé ni sortiem a coberta (només per les necesitats basiques esclar). L'alimentació podria haber estat millor, pero de ben segur que també molt pitjor. No hi va haber vap queixa de la tripulació.


També ens cuidavem eh !
El Cap Sant Vicente.
Com us deia avui mirarem la gran final de la Champions, i segurament ho farem envoltats d' anglesos (que n' esta farcit aquest racó de mon).  Esperem poder marxar dema al mati i que la propera parada sigui ja en aigues del nostre estimat Mediterrani.
Em despedeixo amb una foto on reflexo el meu cansament, us la poso sense vergonya ! ja que com podeu observar molt bona cara no faig. Amb una cervesa fresqueta ja estic recuperat.

"el patró"

Molts  records de tots tres, esperem ja veure-us molt aviat com la canço diu:  "wish I could see you soon".  Petons !


"Els mariners per la mar mai no els hi falten penes, unes vegades pels rems, i alres pels rems i les veles"

7 comentaris:

Jan ha dit...

Hola navegants, ja veig que sou els millors com el Barça, us desitjo molta sort en el que us resta de travessa, desitgem que ben aviat arribeu a terres catalanes.

Visca el Barça, visca el Dehlire i visca Catalunya

Una abraçada a tots.

Xavi, Xavi junior (des de Alemanya) i Jan

Suria ha dit...

Hola valents,esperem que amb la cerveseta i el trionf del Barça agafareu molta força.
Barça campió.
Petons per tots
Lluis i Antonieta

xaving hood ha dit...

Molt bé grumets. Esperem que aquesta nit no haguem de patir tant com vosaltres anant a la cenyida!

Milós ha dit...

Esperem una nit gloriosa i memorable com la vostra travessia. Descanseu molt, Rafa estàs desencaixat! Quin caretu! Això amb un bon rom, "tapa ojoreas" i la victòria del Barça, s'arregla en un plis-plas. Visca el Barça i visca Catalunya! Una abraçada.

Anònim ha dit...

avui navegants de voltes al món m´han preguntat per vosaltres i els he dit que tot perfecte... molta proa pèro molt bé... que ho esteu pasant de be...de fet es veritat els mals moments no es recorden...i avui menys amb el Barça CAMPIO....Bona nit i ànims cap a l´estret que el teniu a tocar. Petons. Mtse.

Bernat ha dit...

Benvinguts!!!

Familia Bogunya Bosch ha dit...

Doncs ja sou gairebe entre nosaltres, sabem que els moments durs ens els expliqueu amb la boca petita pero esperem que la recta final sigui " viento a favor a toda vela" o sigui bons dies i bona mar...us desitgem el millor i us esperem ben aviat per fer la cerveseta junts.
Una forta abraçada
Jordi Anna Jana i Erica
Muuuuuuaaaaaa