dimarts, 3 de maig del 2011

Bona direcció

Hola!

El Dehlire ja ha pogut agafar la bona direcció i posar el rumb directe a les Açores. Els nostres navegants tenen uns vents molt menys estables que a l'anada. Primer, vent de proa, després de través i ara sembla que tornaran a tenir un parell de dies de vent de proa una altra vegada.

Des d'ahir ja els queden menys de 1.000 milles per arribar a les Açores i sembla ser que d'aquí a uns vuit o deu dies hi podrien arribar.

Sé que alguns de vosaltres heu intentat trucar-los, però l'Iridium no acaba de funcionar del tot bé. Crec que el millor és que els envieu missatges, que sembla que és més segur que arribin. Ells també han intentat enviar missatges i hi ha gent que sí que els ha rebut i hi ha gent que no. Ja veieu que la comunicació és una mica inestable, però el més important és que ells estan bé i aviat ens podran escriure directament des de les Açores.

Ah, quasi me n'oblido!, es veu que van pescar una tonyina i que era boníssima! 

Fins aviat!

Marta

El gran peix és al gran mar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Marta 10 dies son molts, segur que seran menys, esperem que els vents siguin favorables, que les Açores ja no es veuen tan lluny.

xaving hood ha dit...

molts ànims des de sant cugat per al "padrino" i el seu equipàs!!

Jana, Santi i Natàlia ha dit...

Avi Santi l'última tonyina que vam pescar i menjar al barco va ser tornant de Croàcia, per l'Adriàtic. Ens les vam menjar a la planxa i en ceviche i estaven boníssimes!! i aìxò que les vam haver de tallar amb un ganivet del pa perquè no en teníem cap que tallés jajaj.
Avi un petó molt gros i molta força que ja queda menys. Jana, Santi i Natàlia

Anònim ha dit...

Animo que ya estáis cerca.
Recuerdos de Merche y José

xaving hood ha dit...

sobre el mapa, veiem que teniu les illes "a tocar". Ànims i fins aviat.

xaving hood ha dit...

Santi: records de l'Isidre Martí i també que sàpigues que avui han enterrat el Ramon Alegre. Missatge patrocinat per Alvelana S.l.