dimecres, 18 de maig del 2011

Rumb a la peninsula

Demà a les 7 del matí obren els forns de pa, i  així ,una vegada carregats de pa del dia, emprendrem la nostra ruta de nou amb direccio a la peninsula.
Depenent dels vent i les condicions de la mar estarem entre 9 i 11 dies per arribar al estret i esperem passar-lo amb les minimes condicions favorables, tant de bó els déus dels vents ens acompanyin.

Ja ho tenim tot a punt, papers de sortida fets, gasoli carregat, fruita, menjar, la roba neta i el dehlire sec. Avui un ultim sopar i amb convidats molt especials.  Per fi avui m' he retrobat amb el meu amic Marcos, patró del "Tirant lo blanc"  amb qui vaig coincidir a Barbate per primera vegada, despres a Lanzarote de nou i també a Martinica.  Només sabia que havia sortit de les Bermudas 2 dies despres que nosaltres d' Antigua, ho han passat força malament, pero ja són aqui i avui ser'a un sopar especial, d' aquells d' explicar batalletes etc..

Em despedeixo per uns dies de tots vosaltres, seguidors aferrats al Dehlire i de qui sentim tot el vostre suport amb comentaris i sms al iridium, que per cert dem'a tornarem a posar en marxa.

La propera entrada espero poder-la fer ja desde terres més conegudes,  una abraçada ben forta.

"De la mar i del caparrot, ningú en treu el que vol, sino el que pot"

7 comentaris:

Milós ha dit...

Enhorabona nois. Me n'alegro moltíssim que tot estigui ja sol.lucionat i que vosaltres i el Dehlire ja estigueu ben refets. Els gin tònics us els ben mereixeu i crec que jo mateixa m'en preparé un a la vostra salut. Ja m'han comentat que les onades eren d'allò més imponents i llegint les entrades del blog ja veig que poca broma. A mi em poseu al mig d'una d'aquestes tempestes i us ho ben prometo que em tiro a l'aigua. Res a veure amb tu Rafa, vols dir que som germans? je, je.
Apa doncs, acabeu d'aprofitar la bona rebuda que us estan dispensant i agafeu forces per seguir amb la ruta.
Molts petons

Anònim ha dit...

Espero que aquest troçet d´Atlantic que falta us deixi disfrutar de molts bons moments d´una bona navegació...de poder mirar les postes de sol... de tot l´encant que te el mar i que els vents us siguin favorables... d´una vegada. Bona nit i bona travessa. Un petó.Ms.

Jana, Santi i Natàlia ha dit...

vinga que ja hi sou!!!! Quina il·lusió veure aquestes fotos i llegir que tots esteu bé. Avi Santi la Jana està treballant els planetes a l'escola i flipa quan li hem explicat que les estrelles que veu al cel de Terrassa també les veus tu des del mar.
Ei i què guapa la foto del dibuix amb l'estelada!!!!
una abraçada a tots i que tingueu bona travessa!! petons. Jana, Santi i Natàlia

Unknown ha dit...

Ei Rafa quina ilu que ja podeu enfilar la recta final fins a la península.
Molts ànims i molta força des de Sant Pere!!!
Un petó

Familia Bogunya Bosch ha dit...

Anims i molta força.
Ara ja ho teniu a tocar.
Jordi, Anna, Erica i Jana

Rafa pare ha dit...

Apa nois que nomes falta la peninsula encara que no sabeu que ara teniu que demanar pemis al jefe Rajoi doncs ara es l'amo de mig espanya.quel donguin no ?

Josep ha dit...

Enhorabona navegants! Heu arribat a la península! Sabeu que teniu resò internacinal? Teniu seguidors a Hamburg, a Darmstadt i fins i tot a Vallvidrera! Ànims que ja falta poc! Santi, esperem al proper sopar de germans per saber de primera mà totes les peripècies que heu passat.
Una forta abraçada,
Tere i flia.