dimarts, 17 de maig del 2011

Horta ens ha acollit molt bé.

Horta, el poble on som, i on practcament tothom qui creua l' atlantic hi passa ens ha tractat de meravella. Hem pogut sol.lucionar gairebe tots els desperfectes que vam tenir i estem casi ja molt a punt d' encarar la sortida de Faial cap a la peninsula.  La compra està ja feta i el parte no és molt dolent (algú diria que és "normal").   Doncs com us deia, aqui hem estat força bé, la gent ens ha ajudat de seguida molt i a diferencia d' altres llocs el serveis tecnics cap a als barcos ha estat rapid i eficient.

Per altra banda ja tenim feta la nostra aportació a les pintades del espigo i terres del port de Faial,  Rai, que et semblaria importar la ideia al Nautic de l' Escala? tant bon punt arribi fare un un grafitti davant la teva oficina (je je).  Posem una botiga de pintures i ens forrem eh?

Us ensenyo la nostra pintada:

Fa goig oi?  bé estem feliços i orgullosos de deixar un petit rastre del Dehlire a Horta.  Per cert la foto ens l' ha fet un Madrileny del Madrit, es estrany que no li tremolés el pols.
Apa,  em despedeixo per ara i espero poder dir-vos encara alguna coseta abans de que marxem d' aquesta preciosa illa.

Molts records per tothomd' en Marc i en Santi.

"Per terra hi ha camp per correr, que per mar no"

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca el DEHLIRE... visca catalunya...Bona nit i bona travessa i.... Fins a Barbate no Rafa? MT.

Anònim ha dit...

Os veo muy bien, y con mucha ilusión, y ya recuperados del primer tramo, bueno os deseamos desde CNV que tengáis una buena travesía hacia la península y que el paso del estrecho sea igual que cuando lo pasamos hace 3 años con el Nirvana III. Por aquí haciendo los últimos preparativos de la Cohimar.un abrazo para los tres de Merche y José

Anònim ha dit...

Hola nois, me n'alegro que hagueu pogut recuperar forces perquè encara us queda un bon tros.

Espero que la resta del camí sigui més tranquil (la qual cosa no és dificil veient com ha estat fins ara).

Una abraçada des de Siges, David i Eva

xaving hood ha dit...

A Barbate hi vaig fer la mili. Bon viatge!!

xaving hood ha dit...

Per TV3 deu fer un any van fer un reportatge sobre Faial i els seus grafitis. Doncs bé, hi va haver uns espanyols que van esborrar mitja bandera catalana per fer la seva... Esperem que no us facin el mateix. (Rafel III)

xaving hood ha dit...

Ahir va venir a veure'ns al carrer Gèminis el Rafel Mundet G-C. Veiem que aneu vent a popa a tota vela i que esteu a prop de la península. Fins aviat. Rafel III