dimarts, 21 de desembre del 2010

Demà sortim rumb a la Martinica.

Demà cap a les 12 del migdia sortirem de Lanzarote rumb a la Martinica.  Ens esperen uns 25 dies de navegació, potser seràn més o potser menys pero anem amb provisions per tardar més de 30 dies. Els vents alisis els tenim ja ben propers i a partir del dijous sembla que estaràn sobre nosaltres amb intensitats de 15 a 20 nusos.
3000 milles per recórrer i disfrutar-les, els ànims estàn forts i en tenim moltes ganes. Ara segons els més experimentats toca la millor de les navegacions, vents portants durant dies i dies, fent atenció a les tempestes sobtades que venen de l' oest i que en 10 minuts han passat.
Les festes són també a tocar i tindre anyorança segur, peró per mi aixó és un somni que estic vivint i vull aprofitar molt. .
Estic una mica nerviós, amb ganes de marxar i poder retrobar-me amb la Marta a Martinica. Que bé, estic content, molt content.

Molt bones festes !

10 comentaris:

Jofre ha dit...

Hola rafa i guillem!!! bueno sembla que comença la etapa mes llarga d'aquest viatge, espero que tot sorti molt be sense complicacions i pogeu disfrutar-ho molt.
Que paseu unes bones feste i un bon cap d'any a alta mar.

Jofre

serrat ha dit...

Nois esteu a punt de començar l'hora de la veritat, però segur que fareu possible el vostre somni: la travessa de l'atlàntic!
No cal dir que durant aquests dies pensarem molt amb vosaltres, llàstima que no podem fer un brindis encara que sigui per skype...
Per tan queda pendent, això i el regal que ens haureu de fer: que disfruteu molt i molt i quan sigui el moment que torneu!!!!!!!

Anna Lato ha dit...

Molta sort en la travessa del atlàntic!!!!
Encara que sigui lluny de les families... passeu unes bones festes i ja ens direu en quin punt estaveu quan comenceu l'any!!!!
Un petó!

Milós ha dit...

Guillem i Rafa disfruteu al màxim d'aquesta aventura que això no es pot fer cada any!
Desitjar-vos molta sort i sobretot seny!
Aquest cap d'any el recordareu per sempre!
Una abraçada ben forta i fins la tornada.
Milós

xevi sala ha dit...

Estic emocionat Guillem!!!!
Et seguirem diàriament, et volem donar tota la força des de Besalú.
Que vagi molt i molt bé, et trobarem a faltar, però estem contents de que compleixis les teves il.lusions. Una abraçada molt forta.

Unknown ha dit...

Moltíssima sort!!!!
Disfruteu minut a minut de les festes nadalenques a alta mar, de ben segur , les més intenses que mai hagueu viscut.
Bones festes!
Una abraçada.

Unknown ha dit...

Molts anims, i molta sort. Bones Festes i una bona entrada d'any.

VICTOR ha dit...

VICTOR, ANNA I POL
Ara si que ja ha arribat l'hora de la veritat.
Rafa, disfruta molt d'aquest somni tant desitjat, que no tothom pot complir-los, això si amb molt de seny; mentrestant nosaltres espererem la vostra tornada.
Que passeu unes molt bones festes i entrada d'any a alta mar.
Una abraçada.

Elisenda ha dit...

A punt de fer cagar el tió aprofitem per connectar-nos un momentet i desitjar-vos molt i molt bon nadal. No cal dir que us/et trobarem molt a faltar però estem contents que pugueu realitzar els vostres somnis!! Endavant doncs i fins la tornada. Una abraçada!!!

Unknown ha dit...

Rafa.

Molt bon nadal de tota la família.
Un petó de tots