divendres, 31 de desembre del 2010

A 2.000 milles

Ahir al matí el Dehlire era a 2.000 milles de Martinica, si tot continua com ara podrien arribar-hi cap al 15 de gener. De totes maneres, sembla que ara els ha d'arribar una calma i hauran de veure si els fa anar gaire a poc a poc i si hauran de posar gaire estona el motor. De moment, el motor només el posen una estona al dia per a les bateries, ja que tenen vent de popa que els fa avançar a una velocitat mitjana de cinc nusos. Pel que fa a la temperatura tenen bon temps, van amb màniga curta.

Sembla que al Dehlire els productes frescos ja es van acabant però tenen moltes conserves i el més important, pesquen cada dia! (A veure si al final faran cara de peix i tot!). M'expliquen que els dies els passen ràpid: ara esmorzen, ara s'afaiten, ara preparen el dinar...

Vull aprofitar aquesta entrada per desitjar molta sort i animar a tots els participant de la Barcelona World Race (que comença avui) i especialment a en Geri, un dels dos membres de l'equip Fòrum Marítim Català. Des de terra i especialment des del Dehlire els seguirem dia a dia. (Us imagineu que el Dehlire els veiés passar?)







Acabo desitjant-vos de part d'en Guillem i en Rafa (i també de part meva) un bon any nou 2011!

Marta

6 comentaris:

serrat ha dit...

Gràcies Marta per les novetats, a tu també: UNA BONA ENTRADA D'ANY!!

Anna Lato ha dit...

Me n'alegro que la travessia vagi anant bé.
Marta, que tinguis un bon any 2011!
1 abraçada!

Elisenda ha dit...

Hem pensat molt en vosaltres aquest cap d'any. Gràcies per les novetats!! Molt millor any 2011 per tothom i una abraçada forta per en Guillem i en Rafa! Guillem petonets de la Júlia i la Berta!!!

xevi sala ha dit...

Guillem, hi ha gent que flipa per celebrar el cap d'any a NY, Londres, Paris,...però m'imagino que només els "escollits" ho poden fer al mig de l'Atlàntic. Que gran que ets!!!!! Bon any i a tota velaaaaa!!!!!!

Milós ha dit...

Guillem i Rafa, MOLT BON ANY! Que disfruteu molt i aprofiteu a fons l'aventura que una entrada d'any com aquesta serà difícil de superar.
Molts petons i records de tota la família!
Marta, moltes gràcies per mantenir-nos informats.
Milós

jana ha dit...

Rafa gràcies per trucar a n'en Pol li ha fet molta ilusió!!!
Quan has trucat estavem donant els regals i per això no heu parlat gaire...xo m'ho ha vingut a explicar desseguida q havies trucat.
Disfruta moltíssim de la travessia!! Ja queda poc x l'arribada!!!
Ptonets de tots quatre.