dilluns, 11 d’abril del 2011

Comença l' aventura de la tornada.

Hola a tothom, després d'aquests tres mesos a casa, ara sembla que costa una mica agafar de nou les ganes de navegar. Sembla estrany oi? De totes maneres una vegada  ja estem a Martinica, segur que ho veig tot d' un altre color.
El dimecres 13 d' abril (demà passat ) agafem un avio que ens ha de portar primer a Paris i despres de nou a les Antilles. Una vegada allà haurem de comprar el menjar i l' aigua per a la tornada. Anirem guanyant Nord fins arribar a Antigua, tot passant per Dominica, Guadalupe etc..   i desde allà sortirem de nou a l' Atlantic per arrumbar cap a les illes Açores, concretament Horta, un poblet de la illa de Faial. Llavors uns dies més per arribar a la peninsula.
En aquesta part d'aventura m' hi acompanyen en Santi i en Marc, dos navegants experimentats. Tots dos experts navegants solitaris, així que una mica de companyia els hi anirà molt bé, ji ji ji. No, seriosament estic encantat amb que m'acompanyin; en Santi va fer la tornada de l'atlàntic en regata fa uns quants anys en una etapa de la volta al mon (Buenos aires - Anglaterra), en un barco que que es deia Licor 43. Per en Marc es la primera vegada que creuarà l' Atlàntic i com és normal està entussiasmat.

Us aniré informant tot just arribem a Martinica, via bloc o via twiter, el Dehlire piula a vegades.
Podreu seguir mirant la posició del Dehlire a partir del dimecres clicant al link de dalt a la dreta.

Fins molt aviat. 

4 comentaris:

tatchelita ha dit...

uei!!! aneu informant l'estat de l'avi santi! q ens interessa... tot i que no es pot dir ... no està per massa "trotes"... però no ho diem massa alt que sinó s'enfada! petons als tres

Nuria Barnés ha dit...

Hola a tots!!!
Com va tot per allí? segur que bé, per aquí també.
Marc, aprofita a fer fotos als taurons, a les sirenes no cal eh?
Apa, cuideu-vos molt i a veure si penjeu alguna imatge, que tenim ganes de veure-us.
Petons!!!

Alex GCP ha dit...

jo havia començat a creuar l'Atlàntic, i m'he quedat a mitges. Espero que vosaltres completeu el trajecte.
A disfrutar-ho!!

Unknown ha dit...

Hola Santi, ja t'he vist penjat del mastil. Os desitjo que tot vagi molt be i que disfruteu força d'una mar tranquila.
Molta sort i una abraçada.
Tato & Finna