dimarts, 19 d’abril del 2011

Antigua, abans de marxar.

Avui al mati hem arribat a Antigua, una illa preciosa i invaida per americans millonetis. Despres de una parada molt curta a Dominica i fer nit en raconet de "les saintes" unes illes franceses al sud de Guadalupe (al final no vam anar a Maria Galante, ja que el vent no ens hi portava gaire), vam encrara ja la ruta cap a Antigua.  Sortirm amb l´espi i navegant de amb el vent per al través, llavors el vent va parar i de seguida va entrar un vent del Nord de 25-18 nusos, ens vam parar mes o menys a la meitat de l' illa, a un lloc que es diu Basse terre, alla vam descansar una miqueta i vam baixar a terra fer el café. Ens vam trobar en una platja de sorra finissima i cocoters prenent el cafe i algo més mentre un grup de percussio ens deleitava amb el seus ritmes d' origen africans. S' ens va fer fosc de seguida (no se ben be perque), hi hem navegat tota la nit amb una lluna espectacular passant per la illa de Montserrat on vam poder olorar els fums que treu el seu volcà en actiu.

"l' illa de Montserrat i la lluna "

Cap a les 9 del mati arribavem a Antigua i resulta que era l'ultim dia de la famosa regata de barcos clàssics. Entravem noslatres a la bahia que ells en sortien. Hem al.lucinat amb els barcos que hem vist. Unes maquines bestials i precioses. Molts d' ells amb bandera americana.
"uns barquitos a Antigua"
Ara som amarrats a Nelson Marina dins la petita bahia de English Harbour.  Aqui acabrem de aprovisionar-nos per a la travessa que probablement començara aquest proper dimecres.
I acabo, que  avui estic una  mica cansat amb una foto-dibuix del dehlire navegant ,la podeu imprimir i colorejar-la (ji ji i).

No se si ja podre actualitzar de nou el bloc, sino ho fare ja a les Azores. Donarem la nostra posicio una o dues vegades al dia.

"El mar es medicina"

3 comentaris:

Milós ha dit...

A veure si feu bons contactes amb aquests millonetis americans que amb la mare volem anar a NY.
Disfruteu de les vistes i feu reportatge fotogràfic.
Oju amb els roms i derivats a veure si perdreu el rumb!
Petons,
Milós

Mtse ha dit...

El Jose Luis coneix molt aquestes illes, pèro que no doni moltes idees. Com diu la Milós no perdeu el rumb.PT x tots. Mtse.

Nuria ha dit...

Hola "cosinet"!!

Quines illes tant paradisíaques...
Espero que disfruteu molt la tornada i que aviat et poguem fer una abraçada en terra ferma.
Cuideu-vos molt i us esperem ben aviat!!!
Petons,
Nuria