dissabte, 22 de gener del 2011

L'illa...

Bé, ara aixó si que és un luxe, aigues turquesa i  fons cristalins. Aixó es fantàstic. La Marta va arribar el dilluns i en Guillem va marxarr ahir dijous, no cal dir que el trobararem a faltar.
Pensava en deixar el barco al port de Le Marin, que és una marina gran amb tots els serveis i ben resguardada fins a l' Abril, peró està tot ple per deixar-lo aquest 3 mesos i només ens reserven per una o dues nits. Així que despres de un parell de dies buscant solucions, he trobat un petit port (molt petit) on el deixarem. Es diu Pointe du Bout i es molt a prop de Fort de France.

Hem recorregut una mica l'illa per sotavent dels alisis i tot i que fa vent el mar és plà. Van caient ruixats continuament i despres surt el sol. Fa calor i l'aigua està boníssima.




"Anse noire"
  Ens banyem continuamnet i el fons marí no ens deixa mai indiferents, està ple de llocs per fer snorkel i sempre veus alguna que altra cosa.  Peixos tropicals, morenes, fins i tot una serp marina i el millor de tot i que mai haviem vist encara: Tortugues.  Si si, estavem tranquilament prenent un bany quan una tortuga va apareixer, vam al.lucinar, despres en vam veure una altra i a diferents llocs on hem estat també n´hem vist alguna.

"Una serp de mar a sota del Dehlire"

Ja ho veieu, espectacular oi !  Doncs res més per ara, esperem que tots i totes esteu bé i ens veurem ben aviat per la nostra estimada Catalunya.


"L'illa Diamond, deshabitada i inaccesible"


"Parlar de la mar és un mai no acabar"

3 comentaris:

Anna Lato ha dit...

Hola Rafa i Marta!
Disfruteu d'aquests dies de vacances ben merescudes!
Petons!
Anna

serrat ha dit...

En Guillem es a Catalunya des d'ahir divendres al vespre. Moreno, una mica cansat del viatge, però molt content i amb moltes ganes de menjar pa amb tomàquet o una torrada a la llar de foc de casa seva.
Espectacular lo de les tortugues!
Rafa i Marta, que us vagin molt bé els dies que us queden!!

Milós ha dit...

Parelleta estem desitjant que arribeu i que ens expliqueu l'aventura amb tots els detalls.
Disfruteu molt.
Petons, Milós